05/05/2021
Sven Haenen

Vacature: Ben jij iemand met een hart voor jeugdvoetbal?


Iedereen die al op heel jonge leeftijd op K.S.C. OLVE voetbalde, kent onze Eigen Kompetitie, zeg maar de "EK". Elke zaterdagochtend leren onze allerkleinsten er (U6 en U7) het plezier van voetbal ontdekken. De afgelopen 20 jaar waren Christophe en Ann de drijvende kracht achter de "EK", maar nu zoeken we een waardige opvolger!

Ben je bereid om onze allerkleinsten (U6, U7) op een leuke manier techniek en spel aan te brengen? Ben je tevens een echt clubbeest en een motivator om de nieuwe lichting aan papa’s en mama’s te motiveren om hun voetbalschoenen van onder het stof te halen en jou te ondersteunen op zaterdagen ter voorbereiding van de doorstroom naar trainers vanaf U8? Kortom, word jij het nieuwe gezicht van onze EK vanaf seizoen 2021/2022? Laat het ons weten via info@scolve.be

Wij willen langs deze weg ook nogmaals Christophe en Ann (en hun kinderen) nogmaals bedanken voor hun jarenlange inzet! We gaan er alles aan doen om jullie pioneerswerk op een waardige manier verder te zetten!