22/12/2020
Sven Haenen

Doe jezelf en je bubbel een gezonde wandeling cadeau, steun de club en maak kans op een heel aantal prijzen!

 
 
 
 

Beste sportievelingen, we naderen stilaan het einde van het jaar en wat voor een jaar… Een bizar jaar met te weinig voetbal maar vol corona, social distancing, bubbels, veel wandelen en fietsen!

Het is op dat laatste waarop we nu nog even extra willen inzetten: onze cel Events stippelde een toffe wandel-zoektocht uit in de buurt van onze club! Zeer leuk om tesamen met je bubbel, of mits gerespecteerde social distance, af te leggen met je knuffelcontact…

Bestel daarom gauw jouw exemplaar via deze link en start je wandeling… Er zijn ook toffe prijzen te winnen: voor de juiste antwoorden, maar ook voor originaliteit!!

Eén exemplaar kost je 15€ (per max 6 personen) te storten op onze clubrekening. Na het invullen van de link en storten van het bedrag, kan je de documenten ophalen tijdens vaste momenten op de club, je wordt hierover geïnformeerd na je inschrijving.

Je hebt dan tijd om de tocht af te leggen tot ten laatste 18/04/2021, je kan dus zelf nog kiezen voor een herfst-, winter- of voorjaarswandeling…

Alvast heel veel succes en plezier,

KSC Olve – Cel Events